Mosselen à la Rob
Zin in mosselen? Dan is dit gerecht echt iets voor jou! De schelpjes van de BBQ zijn extra lekker en nog gezond ook.

Onder leiding van een enthousiaste grillmaster lekkere gerechten bereiden en uiteraard proeven. Daar wil je toch bij zijn?
Heb je geen zeebenen maar wel trek in subliem gegaarde kippenpootjes? Vergezeld met een koud drankje en een warm gesprek? Rob steekt maar wat graag de BBQ aan. En... gaan!
Rob is een fervent BBQ liefhebber. Barbecueën is voor hem inmiddels veel meer dan een leuke hobby. Op zijn kamado bereidt hij vol overgave malse biefstuk, sappige 'beercan-chicken' en eventueel zelfs een vegetarisch alternatief.
Zelf aan de slag? Rob vertelt je alle BBQ ins en outs. Met zijn no-nonsense aanpak en gevoel voor humor heb je gegarandeerd een onvergetelijke middag of avond. Meer weten? Mail Rob!
Zin in mosselen? Dan is dit gerecht echt iets voor jou! De schelpjes van de BBQ zijn extra lekker en nog gezond ook.
Rundvlees, gehakt of zalmspies? Laat je verrassen door de chef. Vlees noch vis? Rob bewijst dat vega echt niet saai hoeft te zijn!
De aller-allerlekkerste saté? Die is met veel aandacht en liefde klaargemaakt. Mét sidedish en pindasaus natuurlijk hmmm.